Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, meihin saat helposti yhteyttä ma-pe klo 9-18 numerosta 040 175 1425.

Voit aina lähettää kysymyksesi, palautteesi tai ideasi myös sähköpostilla osoitteeseen info@mealbox.fi ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

KYSYMYKSIÄ ATERIOISTA

Jos et syö ateriaasi neljän päivän sisällä valmistuksesta, suosittelemme aterian pakastamista elinkaaren pidentämiseksi ja aterian säilyvyyden varmistamiseksi. Huomaathan kuitenkin, että joidenkin tuotteiden rakenne saattaa pakastuksen yhteydessä muuttua. Ruokapakkauksemme ovat pakastuksen kestäviä ja pitävät ateriasi priimakuntoisena jopa 30 päivää.

Ateriat säilyvät jääkaapissa 4 päivää ja pakastimessa jopa 30 päivää.

Muffinssit säilyvät huoneenlämmössä 3 päivää, jääkaapissa 5 päivää ja pakastimessa jopa huikeat kaksi kuukautta! Parasta on, että säilytysolosuhteet eivät juurikaan vaikuta muffinssien makuun tai rakenteeseen.

Ateriapakkauksemme ovat mikron kestäviä eivätkä vapauta haitallisia kemikaaleja ruokiin lämmitettäessä. Jos ateriaasi kuuluu erillinen kastike, poista se pakkauksesta ennen lämmitystä.

Avaa ateriapakkauksen kulma ja lämmitä mikrossa täydellä teholla 2-4 minuuttia. Lämmitysaika vaihtelee hieman mieltymystesi ja annoksesi sisällön mukaan.

Pakkauksemme eivät valitettavasti kestä uunin lämpöä. Halutessasi käyttää uunia aterian lämmittämiseen, siirrä ateria ensin uunin kestävään astiaan.

Suosittelemme kaikkien aterioiden lämmittämistä ennen niiden nauttimista mahdollisimman täyteläisen makunautinnon takaamiseksi.

Totta kai voit! Suosittelemme kuitenkin käyttämään terveellisempiä lisukevaihtoehtoja, joihin ei ole lisätty sokeria.

TOIMITUKSET JA TOIMITUSPISTEET

Elintarvikesäännösten mukaan meidän tulee hävittää hakemattomat ateriat, jos niitä ei ole haettu viimeiseen käyttöpäivään mennessä. Tämän takia toivomme, että haet kaikki tilaamasi ateriat mahdollisimman pian valitsemanasi toimituspäivänä tai heti sen jälkeen.

Tällä hetkellä toimituspäivämme ovat maanantai ja torstai. Ruoat ovat hakupisteissä valmiina noudettavaksi klo 15 mennessä. Seuraa sosiaalisen median kanavissamme ruokien matkaa hakupisteisiin. Valitset hakupisteen ja -päivän tilausprosessin yhteydessä.

Mahdolliset toimituskulut on sisällytetty aterian hintaan eli sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä noutaessasi ateriasi.

Teemme yhteistyötä ympäri kaupunkia sijaitsevien toimijoiden kanssa, jotka voit löytää nettisivuiltamme noutopisteet -otsakkeen alta. Oman noutopisteesi voit valita helposti tilauksesi yhteydessä.

Suurin osa hakupisteistämme ei vaadi jäsenyyttä aterioiden hakemiseksi. Muista kuitenkin noudattaa hakupisteiden aukioloaikoja! Jos huomaat epäkäytännöllisyyksiä jonkin hakupisteen käytännössä, ilmoitathan tästä meille mahdollisimman pian.

MITEN PÄÄSTÄ ALKUUN

Kaikki ateriamme tulee tilata nettisivujemme kautta. Aloittaaksesi tilauksen, valitse parhaiten tavoitteisiisi sopiva ruokasuunnitelma. Näin saat näkyviin vain tavoitettasi tukevat ateriavaihtoehdot. Voit lisätä ateriaasi erilaisia elementtejä tilauksesi yhteydessä. Ohjelma tukee sinua tilausprosessin läpi ja tilausprosessi päättyy kassalle, jossa sinulla on mahdollisuus valita useista maksuvaihtoehdoista itsellesi sopivin.

Kyllä on. Maanantain tilauksia varten tilauksesi tulee olla järjestelmässä hakupäivää edeltävänä perjantaina ennen iltakahdeksaa ja torstaina toimitettavien tilausten aikaraja on tiistai, samoin kello kahdeksan illalla. Nämä aikarajat koskevat kaikkia tilauksia, myös kuukausitilauksia. Kuukausitilauksissa toimituspäivä on asiakkaan valitsemana päivänä kerran viikossa.

Ateriasisällöt on avattu kokonaisuudessaan nettisivuillamme, jotta sinulla olisi mahdollisimman kokonaisvaltainen kuva siitä, mitä olet tilaamassa.

Suosittelemme vierailua ammattitaitoisen lääkärin vastaanotolla ennen suuria ruokavaliomuutoksia.

Hygieniasyistä emme vastaanota kertaalleen käytettyjä ateriapakkauksia. Käyttämämme ateriapakkaukset ovat kuitenkin uudelleenkäytettäviä (ja niistä saa oivia säilytysrasioita kodin pienille tavaroille!). Jos sinulla ei ole käyttöä ateriapakkauksille niiden tyhjennyttyä, suosittelemme lämpimästi kierrättämään ne muovijätteenä.

Ateriamme on suunniteltu tukemaan useita erilaisia elämäntapatavoitteita. Voit halutessasi tehdä tilausvaiheessa ateriasisältöihin joitakin muutoksia henkilökohtaisten mieltymystesi ja tavoitteidesi mukaisesti.

SIJAINTI JA AUKIOLOAIKA

MealBoxilla ei tällä hetkellä ole liiketilaa, jossa asiakkaamme voisivat vierailla. Olemme kuitenkin tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja tule tutustumaan meihin hakupisteissä tapahtuvissa pop-up tapahtumissa.

Nettisivumme palvelevat 24/7, jolloin voit jättää tilauksesi sinulle parhaiten sopivaan vuorokauden aikaan. Meihin saa yhteyden myös puhelimitse numerosta 040 175 1425 arkisin klo 9-18. Nämä aukioloajat löytyvät myös sosiaalisenmedian kanavistamme.

Mahtavaa että haluat jakaa ajatuksesi kanssamme! Jos sinulla on kehittämisideoita tai haluat tietää lisää toiminnastamme, voit lähestyä meitä sähköpostilla info@mealbox.fi.