Me itse nousemme, kun nostamme muita. Ruoki siis ystäväsi, perheesi tai miksei vihollisesikin sankareiksi ja MealBox voittajiksi täydellisyyttä hipovalla Lahjakortillamme. Sinä valitset lahjakortin arvon, jonka jälkeen sen saajalle avautuu mahdollisuus valita mitä tahansa aterioita nettisivuiltamme. Yllätä siis rakkaasi ja pidä heistä huolta antamalla heille lahjaksi terveellisiä, herkullisia ja ravintorikkaita aterioita!

“Make each new day count by helping someone or just making someone smile.” » Catherine Pulsifer

MITEN SE TOIMII

1. Valitse kuinka arvokkaan lahjakortin tahdot antaa ystävällesi tai rakkaallesi. Lahjakortin saaja voi valita ostoksensa mistä tahansa ateriakategoriasta.
2. Lahjakorttimme ovat sähköisessä muodossa ja varsinaisen ostotapahtuman jälkeen se lähetetään valintasi mukaan joko omaan sähköpostiisi tai suoraan sille tärkeälle henkilölle, jolle olet halunnut lahjakortin antaa. Voit siis valita kenelle sähköinen lahjakortti lähetetään ja halutessasi kirjoittaa kauniita saatesanoja matkaseuraksi.
3. Lisää lahjakortti ostoskärryysi ja siirry kassalle.
4. Tule vähän enemmän tosi elämän sankariksi jakamalla hyvää oloa! Nauti ystäväsi, rakkaasi tai vihamiehsi kanssa siitä jännityksestä, jonka vain MealBox Lahjakortti voi tuoda!

Lahjakortti

25,00200,00

Lisätiedot
Lahjakortin arvo

25€, 50€, 75€, 100€, 200€